PRP Nacka

Vi är specialister på PRP-behandlingar, vi hjälper dig med bearbetning av rynkor eller håravfall. Behandlingen styrs helt utav dina önskemål! 

PRP Nacka - Utfört med högsta kvalité!

Vi på F!llers är specialister inom PRP-behandlingar, söker du efter en aktör som garanterar säkra behandlingar och god kvalité? Då har du kommit rätt. 

PRP, eller blodplateterik plasma, är en skönhetsbehandling som använder patientens egna blodplättar för att främja hudens utseende och kvalitet. Behandlingen är säker eftersom det använda materialet är från patienten själv, och det finns minimal risk för biverkningar eller allergiska reaktioner.

PRP används ofta för att behandla åldersrelaterade hudproblem, såsom rynkor, linjer, minskad hudtäthet och hudton, samt håravfall. Behandlingen involverar att ta ett blodprov från patienten, som sedan bearbetas för att separera blodplättarna. Dessa blodplättar innehåller viktiga faktorer som kan främja kroppens läkning och återhämtning, inklusive faktorer som främjar celltillväxt och återuppbyggnad.

PRP Nacka - Behandlingar enligt dina önskemål

PRP Nacka - Vi hjälper dig nå dit du önskar

PRP-behandlingen administreras genom injektion eller applikation direkt på det behandlade området. De aktiva faktorerna i blodplättarna hjälper till att öka blodcirkulationen och främja läkningen, vilket kan förbättra hudens utseende och kvalitet. Behandlingen är vanligtvis smärtfri och kan utföras på en ambulant basis.

PRP har visat sig vara en effektiv skönhetsbehandling för många hudproblem, men det är viktigt att komma ihåg att resultaten kan variera från person till person. Men i allmänhet är PRP en säker och effektiv skönhetsbehandling för många patienter.