Brotox Solna

Vi är specialister på Botoxbehandlingar, vi hjälper dig med läppförstoring, bearbetning av rynkor eller ökade konturer i ansiktet. Behandlingen styrs av dina önskemål! 

Brotox Solna - Vi hjälper dig nå utseendet du önskar!

Vi på F!llers är specialister inom Brotox Solna, hos oss får du korrekt hjälp utifrån anvisningar och standarder som finns i Sverige. Därför säkerställer vi ett utförande av högsta kvalité utan några komplikationer. Där slutresultatet är precis som du önskade! 

Enligt lag utför vi alltid en konsultation i förväg innan din behandling inom Brotox Solna, konsultationen ska göras senast 48h innan behandlingen och denna är giltig i 6 månader. Hittar du ingen tid som passar för konsultation hos oss, kontakta oss så ser vi till att fixa det. Det tar 15 minuter.

Botox är ett muskelavslappnande injektionsbehandling som används för att minska mimiken och minska rynkor. Vanligaste behandlingsmetoderna är de platser i ansiktet där linjer och rynkor dyker upp som linjer i panna, kråksparkar och argrynkan. Fullständig resultat tar 2 veckor.

Filles är en volymgivande injektionsbehandling med hyaluronsyra som används för att bygga upp förlorad volym, släta ut rynkor, läppförstoring och föryngrar utseendet. Resultat sker omedelbart.

Brotox Solna - Hög kunskap inom botox!

Brotox Solna - Behandlingar utförda med rätt produkter och tillbehör

Oavsett vad du önskar eller vilka mål du har med behandlingen inom Brotox så finns vi på F!llers för dig till hands. Tanken är att du ska kunna nå utseendet du drömmer om samt att du ska må bra efter din behandling. Därför har vi endast personal som innehar korrekta utbildningar och certifieringar för ändamålet och  produkter samt tillbehör av högsta kvalité så att du ska känna dig trygg när du besöker oss under din Brotox behandling!

Certifierade och utbildade

Innehar alla utbildningar och certifieringar som behövs inom yrket. En behandling hos F!llers är en säker behandling!

Vi tar vara på dina önskemål!

Vi vill att du ska vara nöjd! Dina önskemål styr och vi finns alltid tillgängliga med råd och tips för att du utifrån dina förutsättningar och möjligheter ska nå dit du vill!